ТОВ «НК РЕКОРД» (AGROPLANT)
AGROPLANT (Нідерланди)
АКТРІС / ACTRICE
Група стиглості |
Ранній, столовий |
|
|
Період вегетації |
70-80 днів |
|
|
Вміст крохмалю |
14-16,5% |
|
|
Кількість бульб |
14 - 16 |
|
|
Врожайність |
біля 40 т/га |
|
|
Споживчі якості |
хороший смак, універсального призначення |
|
|
Тип варіння |
АВ |
|
|
Лежкість |
96% |
|
|
Форма бульби |
Овальні |
||
Колір шкірки |
Жовта |
|
|
Колір м'якоті |
Блідо-жовтий |
|
|
Посухостійкість |
7 |
|
|
Стійкість до захворювань |
стійкий до парші, картопляного раку, крапчастої мозайки, нематод. |
|
МАРГАРИТА / MARGARITA
Група стиглості |
Середньостиглий, технічно – столовий (чіпси, фрі) |
Період вегетації |
98-104 днів |
Вміст крохмалю |
13,7 – 14,5% |
Вміст сухих речовин |
22,8 – 23,6 % |
Кількість бульб |
14 - 15 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
В,С |
Лежкість |
94-96% |
Форма бульби |
Овально - видовжені |
Колір шкірки |
Червоний |
Колір м'якоті |
Світло-жовтий |
Лежкість |
7,3 – 7,9 балів |
Стійкість до захворювань |
стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y |
МЕТРО / METRO
Група стиглості |
Середньостиглий, технічно – столовий (фрі) |
Період вегетації |
93-95 днів |
Вміст крохмалю |
14,7 - 17,8% |
Вміст сухих речовин |
22,2 % |
Кількість бульб |
12 - 14 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
В,С |
Лежкість |
96% |
Форма бульби |
Овально - видовжені |
Колір шкірки |
Жовта |
Колір м'якоті |
Блідо-жовтий |
Лежкість |
7 – 8 балів |
Стійкість до захворювань |
стійкий до парші, картопляного раку |
ARMIN /АРМІН
Група стиглості |
Середньопізній, столовий |
Період вегетації |
120 днів |
Вміст сухих речовин |
19,2 % |
Кількість бульб |
11 - 13 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
А,В |
Лежкість |
тривалий спокій |
Форма бульби |
Овально - видовжені |
Колір шкірки |
Жовтий |
Колір м'якоті |
Кремовий |
Стійкість до захворювань |
стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди |
BERNICE / БЕРНІС
Група стиглості |
Середньоранній, столовий, посухостійкий |
Період вегетації |
120 днів |
Вміст сухих речовин |
8,5 % |
Кількість бульб |
11 - 13 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
А,В |
Лежкість |
тривалий спокій |
Форма бульби |
Округло - овальні |
Колір шкірки |
Жовтий |
Колір м'якоті |
Жовтий |
Стійкість до захворювань |
стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку |
Технологічні особливості |
Чутливий до метрибузину, Рекомендується внесення азоту в декілька доз, дещо сприйнятливий до механічних пошкоджень і синців. |
CEREZA / СЕРЕЗА
Група стиглості |
Середньопізній, столовий, Фітофторостійкий, посухостійкий |
Період вегетації |
125 днів |
Вміст сухих речовин |
18,5 % |
Кількість бульб |
10-12 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
В.С |
Лежкість |
тривалий спокій |
Форма бульби |
Округло-овальні |
Колір шкірки |
Червоний, гладенька |
Колір м'якоті |
Жовтий |
Стійкість до захворювань |
Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку |
Технологічні особливості |
Слабочутливий до метрибузину, Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту. |
TAYLOR / ТЕЙЛОР
|
|
Група стиглості |
Середньопізній, чіпсовий, посухостійкий |
Період вегетації |
125 днів |
Вміст сухих речовин |
23,2 % |
Кількість бульб |
11-13 |
Врожайність |
біля 50 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
В.С |
Лежкість |
тривалий спокій |
Форма бульби |
Округло-овальні |
Колір шкірки |
Жовтий |
Колір м'якоті |
Світло-жовтий |
Стійкість до захворювань |
Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку |
Технологічні особливості |
Чутливий до метрибузину, Підходить для всіх типів ґрунту. Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту. |
HIND /ХІНД
Група стиглості |
Середньопізній, Багатофункціональний сорт (фрі), Жаро-та посухостійкий |
Період вегетації |
125 днів |
Вміст сухих речовин |
20,2 % |
Кількість бульб |
10-12 |
Врожайність |
біля 60 т/га |
Споживчі якості |
хороший смак |
Тип варіння |
В.С |
Лежкість |
тривалий спокій |
Форма бульби |
Видовжені |
Колір шкірки |
Жовтий |
Колір м'якоті |
Світло-Жовтий |
Стійкість до захворювань |
Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку |
Технологічні особливості |
Середньочутливий до метрибузину, Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту. |