ТОВ «НК РЕКОРД» (AGROPLANT)

AGROPLANT (Нідерланди)

АКТРІС / ACTRICE

Група стиглості

Ранній, столовий

 

Період вегетації 

70-80 днів

 

Вміст крохмалю

14-16,5%

 

Кількість бульб

14 - 16

 

Врожайність

біля 40 т/га

 

Споживчі якості 

хороший смак, універсального призначення

 

Тип варіння

АВ

 

Лежкість

96%

 

Форма бульби

Овальні

 

Колір шкірки

Жовта

 

Колір м'якоті

Блідо-жовтий

 

Посухостійкість

7

 

Стійкість до захворювань

стійкий до парші, картопляного раку, крапчастої мозайки, нематод.

 

Детальніше

МАРГАРИТА / MARGARITA

Група стиглості

Середньостиглий, технічно – столовий (чіпси, фрі)

Період вегетації 

98-104 днів

Вміст крохмалю

13,7 – 14,5%

Вміст сухих речовин

22,8 – 23,6 %

Кількість бульб

14 - 15

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

В,С

Лежкість

94-96%

Форма бульби

Овально - видовжені

Колір шкірки

Червоний

Колір м'якоті

Світло-жовтий

Лежкість

7,3 – 7,9 балів

Стійкість до захворювань

стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y

Детальніше

МЕТРО / METRO

Група стиглості

Середньостиглий, технічно – столовий (фрі)

Період вегетації 

93-95 днів

Вміст крохмалю

14,7 - 17,8%

Вміст сухих речовин

22,2 %

Кількість бульб

12 - 14

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

В,С

Лежкість

96%

Форма бульби

Овально - видовжені

Колір шкірки

Жовта

Колір м'якоті

Блідо-жовтий

Лежкість

7 – 8 балів

Стійкість до захворювань

стійкий до парші, картопляного раку

Детальніше

ARMIN /АРМІН

Група стиглості

Середньопізній, столовий

Період вегетації 

120 днів

Вміст сухих речовин

19,2 %

Кількість бульб

11 - 13

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

А,В

Лежкість

тривалий спокій

Форма бульби

Овально - видовжені

Колір шкірки

Жовтий

Колір м'якоті

Кремовий

Стійкість до захворювань

стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди

Детальніше

BERNICE / БЕРНІС

Група стиглості

Середньоранній, столовий, посухостійкий

Період вегетації 

120 днів

Вміст сухих речовин

8,5 %

Кількість бульб

11 - 13

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

А,В

Лежкість

тривалий спокій

Форма бульби

Округло - овальні

Колір шкірки

Жовтий

Колір м'якоті

Жовтий

Стійкість до захворювань

стійкий до парші, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку

Технологічні особливості

Чутливий до метрибузину, Рекомендується внесення азоту в декілька доз, дещо сприйнятливий до механічних пошкоджень і синців.

Детальніше

CEREZA / СЕРЕЗА

Група стиглості

Середньопізній, столовий, Фітофторостійкий, посухостійкий

Період вегетації 

125 днів

Вміст сухих речовин

18,5 %

Кількість бульб

10-12

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

В.С

Лежкість

тривалий спокій

Форма бульби

Округло-овальні

Колір шкірки

Червоний, гладенька

Колір м'якоті

Жовтий

Стійкість до захворювань

Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку

Технологічні особливості

Слабочутливий до метрибузину,

Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту.

Детальніше

TAYLOR / ТЕЙЛОР

 

 

Група стиглості

Середньопізній, чіпсовий, посухостійкий

Період вегетації 

125 днів

Вміст сухих речовин

23,2 %

Кількість бульб

11-13

Врожайність

біля 50 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

В.С

Лежкість

тривалий спокій

Форма бульби

Округло-овальні

Колір шкірки

Жовтий

Колір м'якоті

Світло-жовтий

Стійкість до захворювань

Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку

Технологічні особливості

Чутливий до метрибузину,

Підходить для всіх типів ґрунту. Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту.

Детальніше

HIND /ХІНД

Група стиглості

Середньопізній, Багатофункціональний сорт (фрі), Жаро-та посухостійкий

Період вегетації 

125 днів

Вміст сухих речовин

20,2 %

Кількість бульб

10-12

Врожайність

біля 60 т/га

Споживчі якості 

хороший смак

Тип варіння

В.С

Лежкість

тривалий спокій

Форма бульби

Видовжені

Колір шкірки

Жовтий

Колір м'якоті

Світло-Жовтий

Стійкість до захворювань

Середньостійкий до парші, фітофторозу бульб, помірно стійкий до вірусу Y, нематоди, раку

Технологічні особливості

Середньочутливий до метрибузину,

Для боротьби з ризоктоніозом і сріблястим нальотом рекомендується обробка бульб і/або ґрунту.

Детальніше