Сучасні технічні рішення для виробників картоплі з державною програмою компенсації 25% вартості

Сучасні технічні рішення для виробників картоплі з державною програмою компенсації 25% вартості

Група компаній ВИМАЛ - це група приватних компаній яка бере свій початок з 1992 року, основною філософією якої є слова її творця Віктора Лазара - «Краще втратити гроші, ніж репутацію!».
 
У структуру групи входить 3 компанії, які є безперечними лідерами у своїй сфері і регіоні. Серед них  "ВИМАЛ" -  виробник крохмалю, "ВИМАЛ-АГРО" - сільськогосподарське підприємство з банком землі 2500 гектарів і 15 річною історією, і машинобудівне підрозділ " БК ВИМАЛСПЕЦБУД " - підприємство, що успішно здійснює проекти промислового будівництва від проектування до здачі "під ключ" і в той же час має всі засоби і умови для проектування.
 
Як повідомила пресслужба "БК Вималспецбуд" на своїй сторінці у facebook чергова розобка компанії -  інспекційний стіл - поїхала до свого нового власника. 

 
Сортувальний інспекційний стіл RIT-10/25 - це надійне обладнання для ручного відбору некондиційних овочів, зокрема картоплі, буряка та цибулі. 
 
Придбати  інспекційний стіл від "БК Вималспецбуд" можна, скориставшись державною програмою компенсації 25% вартості обладнання.
Копанія пропонує інвестувати в майбутнє бізнесу та отримати  додаткову вигоду. Фахівці компанії допомагають підготувати необхідні документи та консультують щодо всіх нюансів програми.  
 
Як зазначає "БК Вималспецбуд", перевагами інспекційного столу є:
Висока продуктивність – до 10 тонн/годину.
Універсальність – працює як окремо, так і в складі технологічної лінії.
Якість і зручність – регульована швидкість роликів для адаптації до різних потреб виробництва.
Надійність – конструкція з міцної сталі з підшипниковими вузлами, що гарантує довготривале використання.
 
 
Стіл розроблений для максимальної зручності персоналу, а також забезпечує точність і ефективність відбору овочів.
 
Відеоогляд інспекційного столу для картоплі дивіться за посиланням.
 
 

Напишіть нам

Будемо раді почувати ваші думки з приводу даної публікації