Здоров'я ґрунту як основа професійного картоплярства

Здоров'я ґрунту як основа професійного картоплярства

Потреба у сталих методах ведення сільського господарства ніколи не була такою нагальною, як зараз, коли світовий попит на картоплю продовжує зростати. Успіх картоплярства залежить від якості ґрунту, яка впливає на все - від розміру бульб і врожайності до стійкості до хвороб і впливу на навколишнє середовище. У статті Лукі Пітерса розглянуто життєво важливе значення здорового ґрунту та найкращі практики управління ґрунтом, які виробники картоплі можуть застосувати для забезпечення довгострокового успіху та сталості.

Вебінар

Вебінар "Сучасні технології вирощування картоплі"

16-17 січня відбувся вебінар для українских картоплярів, спікерами якого були міжнародний сертифікований консультант з вирощування с/г культур Аллан Перрі та заступник голови ФГ «Аделаїда» з питань виробництва Віктор Рибалко

Світове виробництво картоплі: висновки та тенденції за останніми даними FAOSTAT

Світове виробництво картоплі: висновки та тенденції за останніми даними FAOSTAT

Нові дані ФАО проливають світло на тенденції виробництва картоплі на різних континентах і в різних країнах. База даних FAOSTAT була оновлена в грудні 2024 року найновішими даними про виробництво.

В Чернівецькій області відбувся семінар, присвячений вирощуванню картоплі  та викликам сезону 2024

В Чернівецькій області відбувся семінар, присвячений вирощуванню картоплі та викликам сезону 2024

18 грудня 2024 р відбувся семінар у Чернівецькій області, присвячений успішному вирощуванню картоплі та викликам сезону 2024 року. Учасники УАВК: Агріко Україна, Адама Україна та Ван Дайк Технікс зібрали понад 30 місцевих фермерів та із сусідніх областей з метою поділитися досвідом цього непростого для картоплярів сезону 2024, надати шляхи вирішення цих проблем у майбутньому та розказати про новинки у картоплярстві.

Аналіз світових тенденцій на ринку переробки картоплі

Аналіз світових тенденцій на ринку переробки картоплі

Світовий ринок переробки картоплі зазнав значного зростання в останні роки і продовжує розвиватися, оскільки змінюються споживчі вподобання та з'являються нові технологічні досягнення. Підприємства, що працюють у секторі переробки картоплі, все частіше впроваджують нові технології, розширюють асортимент продукції та досліджують нові ринки збуту.

Напишіть нам

Будемо раді почувати ваші думки з приводу даної публікації